A Short Walk

A Short Walk – the broadcast soundscape

A Short Walk is een samenwerkingsproject van Jimmy the Peach en ferrie = differentieel in de vorm van een Audio-Poem Soundscape – gemaakt voor Radiophrenia temporary art radio station in Glasgow Schotland – een half uur durend radio programma gevuld met een avontuurlijk geluidslandschap gebaseerd op het gesproken gedicht van Jimmy:

A Short Walk

maar omdat dit stuk een half uur duurt kan het zijn dat het zich niet meteen laat afspelen – er moet namelijk eerst 72Mb aan geluidsbestand worden geladen – dus heb even geduld, niet meteen door clicken naar een andere pagina:

A Short Walk is a Journey towards Stilness

Radiophrenia

Radiophrenia Schedule

Radiophrenia Schedule

deed een oproep om werk in te sturen – Radiophrenia is een initatief van Glasgow’s Centre for Contemporary Arts – voor een week lang tijdelijke kunst radio – uitzendingen die zowel ter plekke werden gemaakt als werk dat werd ingestuurd zoals A Short Walk.

A Short Walk werd uitgezonden op 16 April 2015 om 18:30 uur Nederlandse tijd.

Credits

Jimmy ThePeach gedicht en voordracht
ferrie = differentieel soundscape en regie
Katrien Riks voice-over

Links

Radiophrenia
Jimmy ThePeach
Katrien Riks