Minstrels

Minstrels for Brass – #8 voor het album Preludes

Minstrels for Brass is deel 8 van het album Preludes met composities van Claude Debussy waarmee de serie compleet is – alle 8 tracks werden oorspronkelijk voor piano geschreven maar door mij bewerkt voor blazers – de midi sequences die aan de basis van de bewerkingen staan werden beschikbaar gesteld door Jeruen C. Dery – alle acht tracks zijn ook bewerkt voor piano en elektrische piano.

Minstrels for Brass

de MP3 versie voor de laptop en iPhone/iPad speakers

Instrumenten

  • 1e Trompet
  • 2e Trompet
  • Franse Hoorn – 2X
  • Trombone – 2X
  • Tuba – 2X

Credits

componist Claude Debussy
midi sequence by Jeruen C. Dery (with kind permission)

bronnen

Claude Debussy
het album Preludes

voor film en video

alle acht tracks kunnen gebruikt worden voor film en video, maar zijn ook geschikt als illustratie voor een kunstwerk – een andere manier van presenteren dan de gebruikelijke – als je interesse hebt stuur even een berichtje in de vorm van een reactie op één van de tracks of via het contact formulier op de site.