She Showed Her True Colors

She Showed Her True Colors – vrije bewerking van Cesar Franck’s Fantaisie in C Major

voor het FB project ‘Face tot Face’ wilde ik een project doen samen met en over iemand die ik niet persoonlijk ken, maar wel van facebook – dat idee viel in het water omdat de verkozene niet reageert – dat kan gebeuren – voor mij echter geen reden om een stuk muziek te maken dat over een gezicht gaat – het stuk heet:

She Showed Her True Colors

Zij toonde haar ware gezicht

She Showed Her True Colors is een zeer vrije bewerking van Cesar Franck’s ‘Fantaisie in C Major’ dat hij schreef in 1863 – met enige goede wil is dat de Romantische periode te noem in de muziek – de bewerking bestaat uit 5 delen die wel bij elkaar horen maar wel elk een eigen stemming weer geven – even luisteren dan maar:

Instrumenten

  • Mystic #6 synth
  • Coolicon Drone
  • Dub Bass
  • Mark II electric piano
  • Double Bass
  • Musicbox

Credits

composer: César Franck
variation: ferrie = differentieel
midi sequence: ferrie = differentieel
photo: Ruud van Putten en RPGraphix

Links

Face tot Face facebook pagina