Blackbird by RBennet on Flickr CC

The Opening XL – duet with my neigh-bird

tijdens het maken van de lange versie van “The Opening” werd ik een middag lang begeleid door een merel die luid en duidelijk liet weten wat hij of zij van mijn muziek dacht.
dat duel heb ik verwerkt in de extra lange versie van het zelfde stuk, waar dus een ook een korte en een ‘normale’ versie van is, want het is voor mij over duidelijk dat deze vogel ergert op de muziek die ik maak. vooral als het volume iets groter is dan gebruikelijk.
ga er even voor zitten, want deze versie is, geheel in strijd met de huidige gewoonte om alles korte en snel te maken, ruim 21 minuten:

The Opening XL

Credits

de foto is van Rory Bennett on flickr

update

volgens Kirsten is deze merel een zanglijster

update 4 juli

nu ook op SoundCloud
http://soundcloud.com/differentieel/the-opening-xl